avatar

Concurs Mensual EF febrer ’09: postal d’hivern

Engeguem una nova edició del Concurs Mensual EF. L’araceli, com a guanyadora de l’anterior, ens proposa el tema: POSTAL D’HIVERN. Amb aquest tema, l’Araceli ens convida a aprofitar els darrers dies d’aquesta estació, que enguany ens ha regalat algunes escenes genuïnes, amb neu i tot!

Podeu enviar les vostres fotografies fins al diumenge 1 de març a les 12 de la nit a través de la secció habitual dels fòrums. En aquesta ocasió, hi afegim dues noves normes a les bases del concurs:

 • Cal haver-se presentat als fòrums, a la secció corresponent.
 • Cal haver escrit al menys 10 missatges als fòrums, sense comptar la participació en edicions anteriors del Concurs Mensual EF

Afegim aquestes noves condicions per que hem detectat gent que presenta la seva foto al concurs i prou, sense intervenir per res en la resta dels fòrums ni mostrar cap interès per res més.

Encara no podem anunciar quin serà el premi corresponent a aquesta edició, però ho farem saber tant aviat com en disposem. Ja sabeu que l’empresa DISEFOTO és la patrocinadora de Concurs Mensual EF.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Concurs Mensual EF febrer ’09: postal d’hivern”

 1. Gràcies per respondre. Pep,estic d´acord que les normes que hi havía fins eren necessàries. Aquestes ultimes , insisteixo, per mi ,no ho son.
  A Juan Lopez li demanaria que tornes a penjar la resposta que ha decidit esborrar.Suposo que si l´ha borrat deu ser pq li deu doldre mostrar-se com pensa en realitat, el no acceptar la opinió d´algú.Més que res per fer evident el seu to i tarannà, ratllant la mala educació.
  Salutacions

 2. No parlo pas en el seu nom, però estic segur que deu haver rectificat el seu missatge, al igual que he fet jo varies vegades, per tal de que s’entengui millor. No crec que tu li hagis de demanar que pengi cap versió anterior i menys fer-ho en un to d’exigència i sense cap tipus de modèstia.

  El que penso es que es que aquest to insistent respecte a les normes, no fa sinó restar convenciment a la teva proposta.

  Ja has donat la teva opinió, però per aquest concurs, les normes son les que son, i pots o no participar-hi i fins i tot, opinar, tal com has fet. En d’altres fòrums de ben segur que els teus missatges no s’haurien ni vist.

  No penso que sigui tant difícil de complir ni tant difícil d’entendre.

 3. David, no entraré a debatre sobre el teu darrer missatge. Aquesta discussió no te cap interès i continuar-la només ajudarà a crear un ambient desagradable per tothom. Per part meva, dono el tema per acabat.