avatar

Concurs Mensual EF Gener ’09: ja tenim guanyadora!

Malson, de l'Araceli Acabat el termini de votacions del Concurs Mensual EF Gener ‘09, amb el tema POR, TERROR, la guanyadora és l’Araceli amb la seva foto “Malson”. Podeu veure totes les fotos presentades aquí.

Felicitats també a l’autor de “El Drac”, que ha estat frec a frec amb la guanyadora fins ben bé al final.

L’Araceli s’endú com a premi una bossa ronyonera Lowepro Inverse 200AW. cedida per l’empresa Disefoto, i triarà el tema del Concurs Mensual EF Febrer ‘09.

La nostra enhorabona a la guanyadora! També volem agrair-vos la vostra participació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Concurs Mensual EF Gener ’09: ja tenim guanyadora!”

  1. Molt be Araceli , era una de las meves preferides del concurs.Perfecte guanyadora
    , bona composició , amb força , misteri …..

  2. Ostres, estic flipant! Si l’altra vegada ja no m’ho esperava… aquesta encara menys. De debò que m’ha fet molta il.lusió. Us vull agrair a tots les vostres paraules encoratjadores, també els suggeriments que sempre ajuden… i, com no, els vots! Per cert, aneu preparant les càmeres que el concurs d’aquest se centrarà en EL CARNESTOLTES i així aprofitem les dates. Va nois i noies… al carrer a omplir les vostres targes de memòria.

  3. Permeteu-me que rectifiqui el tema proposat i enlloc del Carnestoltes crec que serà una mica més fàcil aquest: POSTAL D’HIVERN i així podem aprofitar els regals que ens està fent enguany aquesta estació de l’any.