avatar

Els raigs x com a tècnica fotogràfica

Imatge amb raigs XSegons sembla el 22 de desembre de 1896, mentre estava fent experiments amb raigs X, Wilhelm Röntgen li va demanar a la seva dona que poses la mà sobre la placa fotogràfica de vidre. Quan va revelar la placa es podien apreciar els ossos de la mà de la seva esposa, i aquest va ser el principi de la radiologia.

Encara s’usen en medicina tot i que hi han tècniques d’exploració mes avançades i també hi ha qui ho utilitza com una eina fotogràfica. Aquí en podeu veure el treball de varis: Albert Koetsier, Nick Veasey, Ben Kruisdijk, Bert Myers, Hugh Turvey y Leslie Wright.

Vist a El Burlador

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Els raigs x com a tècnica fotogràfica”

  1. Gracias por la mención a El Burlador. Un saludo.
    :)