avatar

Encara queden places!

Taller EF d'Adobe LightroomCom ja varem anunciar, el proper dissabte 28 de febrer organitzem un taller organitzem un taller sobre Adobe Lightroom. Serà un taller teòric-pràctic sobre el conegut programa de processament RAW i classificació de imatges. El taller el donarà en Victor Prieto, monitor d’Adobe Lightroom a l’escola de fotografia FOTOESPAI de Barcelona.

Queden pocs dies per la data del taller i encara hi han places lliures. Per tant, encara podeu apuntar-vos i assistir a aquesta jornada tant interessant.

Els que no coneixeu l’Adobe Lightroom tindreu l’oportunitat de descobrir-lo de la mà d’un excel·lent formador i els que ja el coneixeu podreu aprofundir-hi i conèixer detalls i possibilitats que potser us havien passat per alt. A més, és una excel·lent ocasió per contactar i compartir experiències amb altres aficionats a la fotografia.

Trobareu tots els detalls sobre el Taller EF d’Adobe Lightroom en aquesta noticia.

Us hi esperem!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.