avatar

Espaifotografic fora de servei

Segurament molts de vosaltres ja us vareu adonar del incident: ahir la web espaifotografic.cat va estar fora de servei des de mitja tarda. Això va estar degut a un problema al servidor que ens dona allotjament. Varem reportar el problema a l’empresa responsable (1and1.es) que no ho va poder resoldre fins quarts de una de la matinada.

No és el primer cop que detectem problemes amb el funcionament del servidor, a més d’alguns moments en que la velocitat d’accés a la web és considerablement pobre. Tot això ens fa considerar seriosament la possibilitat de canviar de proveïdor d’allotjament. El nostre desig és que espaifotografic sigui accessible en tot moment i amb la millor velocitat de resposta possible i farem el tot que estigui al nostre abast per que així sigui.

Us preguem que disculpeu les molèsties causades per aquest problema, del que nosaltres també hem patit les conseqüències, i us agraïm la vostra paciència i suport.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Espaifotografic fora de servei”

  1. Bueno, que consti que aixó succedeix fins i tot a les millor families. Algun dia parlarem al voltant del hosting

  2. Tranquils companys , coses de la tecnologia . Es veritat , fa dies que la velocitat de navegació es molt dolenta , però pensava que era per culpa de la meva cafetera ( pc ).

  3. És veritat, ànim, que ja passa això…però almenys que facin descompte :-) !

  4. Calla, calla que ya pensaba que me volvia a fallar mi adsl.