avatar

Fotogenio 2009

Fotogenio 2009Un any més l’ajuntament de Mazarrón (Múrcia) acollirà la trobada estatal de fotografia Fotogenio 2009, durant els dies 27, 28 de febrer i 1 de març, amb l’ànim tant de promocionar la fotografia de natura i paisatge, com fer descobrir a tots els assistents la idoneïtat d’aquest municipi en aquest àmbit per tots els fotògrafs, ja siguin amateurs o professionals.

Sembla que Fotogenio es va consolidant poc a poc, en la seva 4a edició, com un del certàmens més atractius del panorama fotogràfic espanyol, si tenim en compte el nombre d’activitats, seminaris i tallers que es fan i per la qualitat dels ponents , tot i haver-hi moltes activitats gratuïtes, això sí, cal inscriure’s abans, donat que l’aforament és limitat.

Només cal mirar-se una mica el programa i els ponents per endevinar que serà una trobada d’allò més interessant, si tenim en compte que les conferències i els seminaris comprenen, entre d’altres, tècniques Strobist, però es centra sobretot en la fotografia de natura i paisatge, des del moment que 10 dels 26 ponents són integrants de fotonatura. Entre ells hi trobareu l’Oriol Alamany, el Rafa Barberà, l’Hugo Rodríguez o en Tino Soriano, tots ells ponents de pasats tallers organitzats des d’espaifotografic.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.