avatar

Ginipic: optimitza les recerques

ginipicJa aviem parlat fa temps de cercadors d’imatges a la xarxa i ara acaba de sortir una nova aplicació anomenada Ginipic que com a novetat ens permet cercar fotografies d’una forma que permet optimitzar el temps de recerca considerablement.

Aquest cercador de fotografies online de moment només es compatible amb Windows i ens permet cercar, a partir de paraules clau, simultàniament imatges a llocs com Flickr, Picassa, Google, Fotolia, Devianart i d’altres. D’aquesta forma ens estalviem d’haver d’anar a cada una d’aquestes webs per cercar el mateix contingut en cada ocasió i, de moment, es converteix en el millor cercador d’aquest tipus que podem trobar actualment.

El programa ens presenta els resultats de la recerca trobats dins totes les pàgines que hem mencionat. Ens dona tota la informació de mides disponibles de cada imatge, l’origen de la foto, si té drets i totes les opcions d’allò que volem fer (enviar-les, editar-les, crear documents, presentacions) i s’encarrega d’eliminar duplicats, permet efectuar descàrregues amb facilitat, agrupar resultats, guardar preferències, fer zooms i tot amb una aparença agradable i còmode d’utilitzar. Remarcar també que és una eina totalment gratuïta.

Podeu veure un vídeo amb la demo de funcionament a la pàgina principal de la mateixa web.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Ginipic: optimitza les recerques”

  1. Lo vi y me gustó. Lo instalé… ahora tengo miedo de hasta donde se puede llegar. Hablo de la privacidad. No existe. Para nada. Es increible. He hecho búsquedas sobre un nombre en concreto (el mio) y me he encontrado entradas y fotos a las que simplemente había accedido y se me había ocurrido dejar un comentario. Es la red de redes, es cierto, es la globalización de la información… pero es necesario tanto?. Yó sólo quiero compartir mis cosas, mis comentarios, mis críticas y pensamientos con las personas y sitios que yo quiera. No necesito ni quiero que mis palabras circulen por la red “incotroladamente”. Si, tambien circulan las imágenes, por supuesto. En fin que esto debería ser un tema a debatir. Hasta donde debe llegar nuestra privacidad?