avatar

Millors retrats amb Flash per pocs diners

Qui no te un beauty-dish és per que no vol! (foto:diyphotography.net)Una de les maneres com podem millorar la llum que ens proporciona el flaix per fer retrats és amb el que s’anomena “beauty dish”. El problema, com sol passar, és que són accessoris que acostumen a costar força diners. I aquí és on hem de començar a aplicar enginy per suplir la falta de líquid, sobre tot considerant els temps que corren.

Un “beauty dish” és una mena de campana reflectora que envolta el flaix, fent que la llum sigui ben difussa. És a dir, el mateix que es pretén amb un “Soft box” o amb un reflector. La diferència és que el “beauty dish” proporciona un cercle de llum amb un centre opac.

Partint d’aquesta idea, no resulta gaire difícil construir un d’aquests accessoris fent servir elements que tenim a l’abast i són realment barats: testos per les plantes pintats de blanc, safates de paper d’alumini, contenidors de CD/DVD… Amb alguns d’aquests objectes i seguin unes instruccions molt senzilles, us podeu fabricar el vostre propi “beauty dish” en un tres i no res!

Com fer-ho? Un cop més, internet ens brinda un ventall de sol·lucions. Podeu fer una cerca al Google amb les paraules “DIY beauty dish” i en trobareu a dojo! Nosaltres hem seleccionat algunes per tal d’estalviar-vos feina:

La pega és són en anglés, però no hauria de ser un gran problema, ja que el procés és molt senzill, intuitiu, i les explicacions venen acompanyades de fotos.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.