avatar

Nou flaix d’altes prestacions: Leica SF 58

Flaix Leica SF 58Leica presenta un nou model de flaix de altes prestacions, Leica SF 58. Amb número guia màxim és de 58 (ISO100), aquest nou flaix proporciona una elevada potència i ofereix grans possibilitats per la il·luminació indirecta gràcies al seu capçal completament mòbil. El flaix incorpora un reflector secundari integrat que manté la lluminositat de la imatge i alhora aclareix les ombres, equilibrant la il·luminació.

Aquest nou flaix és adequat per l’us amb càmeres Leica telemètriques i reflex i també es podrà fer servir amb el nou sistema Leica S. Disposa d’una connexió USB que permet actualitzar fàcilment el firmware.

La gama de zoom que cobreix el SF 58 és de 24-105mm i amb el difusor gran angular integrat fins a 18mm. El flaix incorpora diversos esquemes de treball i funcions automàtiques com TTL, flaix automàtic, flaix per omplir ombres automàtic. A més, ofereix dos perfils de il·luminació (estàndard i suau) que permeten una adaptació òptima a molt diverses situacions. El sistema de control energètic del SF 58 garanteix la màxima velocitat de recarrega i protegeix el flaix del sobreescalfament.

L’operativa del flaix és molt senzilla, amb controls molt intuïtius. La major part dels paràmetres de funcionament es poden ajustar amb els quatre botons del panell, mentre la pantalla LCD mostra clarament la informació necessària.

El flaix Leica SF 58 estarà disponible a partir de març de 2009. Podeu consultar la nota de premsa complerta (pdf) des d’aquest enllaç. El importador i distribuïdor oficial de Leica en el nostre país és l’empresa Disefoto. A més, Disefoto patrocina el Concurs Mensual EF.

Flaix Leica SF 58Flaix Leica SF 58Flaix Leica SF 58Flaix Leica SF 58Flaix Leica SF 58Flaix Leica SF 58Flaix Leica SF 58

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.