avatar

Seminaris fotogràfics a Mataró

Aquest proper dissabte comença a Mataró nou cicle de Seminaris fotogràfics que promou la promotora cultural “Te de Tertúlia” de Mataró. Es tracta d’un cicle, amb voluntat de continuïtat, que han anomenat “Matinals fotogràfiques a l’espai Te de tertúlia” i que va destinat a qualsevol persona interessada en la fotografia i creació fotogràfica sense cap altra requisit.

La primera edició, que serà una mica de prova, la protagonitzarà el fotògraf de Calella, Joan Marlet que parlarà (amb exemples) sobre el tema: “Qui és que fa la fotografia?”

Aquesta xerrada es farà el dissabte, 7 de febrer de 2009, de 10:00 h. a 13:00 h. (+ col·loqui) a l’Espai “Te de Tertúlia” de Mataró, Caminet de les vinyes 2, 3er. pis (cantonada muralla de la presó) de Mataró. El preu és de 20€ (incloent descans/esmorzar). No cal portar càmera ni ordinador portàtil.

En cas d’èxit els organitzadors tenen ganes de seguir amb noves matinals amb fotògrafs i temes diferents.

Més info i reserves:
web tedetertulia.com
tedetertulia@gmail.com

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.