avatar

Treu tot el profit al teu equip Nikon

D-Town TV, amb Scott Kelby i Matt KloskowskiScott Kelby, fotògraf i autor de la web PhotoshopInsider, junt amb el seu amic Matt Kloskowski, expert en Lightroom i Photoshop, acaben d’anunciar un lloc web, anomenat Nikon D-Town TV, destinat específicament als usuaris d’equips Nikon. En aquesta web podran trobar tota mena de suggeriments, pistes i trucs, novetats, tot amb la finalitat de treure el màxim partit possible dels equips i programari de la cèlebre marca japonesa.

Cada setmana, concretament els dijous, Scott i Matt publicaran un episodi gravat en vídeo en el que mostraran tota mena de trucs i tècniques per esprémer al màxim les càmeres i accessoris de Nikon. Pròximament també oferiran els seus vídeos en format podcast, per poder descarregar-los via iTunes.

Per veure els vídeos necessitareu el reproductor Flash Player 10, que podeu descarregar des d’aquest enllaç. De moment, ja podeu gaudir del primer capítol del que esperem que sigui una sèrie més llarga que “Vent del pla”, que no és dir poc!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Treu tot el profit al teu equip Nikon”

  1. Molt interessant. El primer capítol i ja he après un parell de trucs que desconeixia. Això promet
    Gràcies Joan.

  2. Ja m’he subscrit a la pàgina. I com la Tere ja he descobert coses que desconexia. Merci.