avatar

Centre Excursionista de Catalunya, fotografies

Objectiu infinit, exposició fotogràfica del CECEl Centre Excursionista de Catalunya, CEC, es una entitat emblemàtica tant a nivell esportiu com cultural i en el terreny de la fotografia es pot considerar una de les institucions pioneres en el foment, la conservació i catalogació de la fotografia a casa nostra. El fons fotogràfic de l’Arxiu consta d’unes 300.000 imatges que van des de l’any 1860 fins a l’actualitat.

Aquest any celebra el seu centenari amb dues exposicions i diverses activitats relacionades amb la fotografia i l’important fons de l’Arxiu Fotogràfic del que disposa.

La primera exposició, Objectiu infinit, ens mostra panoràmiques de gran format dels Pirineus, els Alps i diverses ciutats europees, del fotògraf Ignasi Canals Tarrats realitzades entre els anys 1910 i 1920.

Una altra exposició està dedicada als Pirineus en un recorregut des del Cap de Creus fins al Pirineu Central i ens mostra fotografies, fetes en un període de 100 anys, d’autors com Juli Soler i altres fotògrafs contemporanis.

També es poden veure més de 1.000 autocromes de diversos autors. Tot això per remarcar la importància històrica i fotogràfica de l’arxiu que complementarà totes aquestes exhibicions amb conferencies i seminaris i una interessant mostra de fotografia estereoscòpica durant el més de maig.

Centre Excursionista de Catalunya
Paradís, 10
Barcelona
Veure Plànol
De 17.30 a 21.00 hores.
Del 17 de març al 30 d’abril.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Centre Excursionista de Catalunya, fotografies”

  1. Quan poseu una adreça, de passada, poseu també la ciutat, encara que en aquest cas afortunadament està el plànol. És per allò de la notícia:
    Hi ha vida més enllà de Barcelona !! jeje !!