avatar

Concurs Mensual EF març ’09

Engeguem una nova edició del Concurs Mensual EF. En Pep, com a guanyador de l’anterior, ens proposa el tema: una ampolla de Coca Cola.

Com diu en Pep

De vidre, de les de sempre. Un objecte petit, gairebé de culte, que està a tot arreu i que potser no en teniu fotos i les haureu de fer. Podeu fer un bodegó clàssic, o un detall de la xapa o un macro del nom, captar un reflex en el vidre, fotografiar la transparència, fer un retrat amb algú bevent una Coca Cola, s’accepta tot, sempre i quan el protagonista sigui l’ampolla.

Podeu enviar les vostres fotografies fins al diumenge 5 d’abril a les 12 de la nit per email a concurs.mensual.ef@gmail.com. Us recordem alguns punts fonamentals de les bases del concurs:

  • A partir d’aquesta edició, heu d’enviar les fotografies per email a concurs.mensual.ef@gmail.com, indicant el títol i el vostre nom d’usuari.

Afegim aquesta nova variant per a que tothom pugui enviar fotografies i votar sense cap tipus de condicionament previ.

Encara no podem anunciar quin serà el premi corresponent a aquesta edició, però ho farem saber tant aviat com en disposem. Ja sabeu que l’empresa DISEFOTO és la patrocinadora de Concurs Mensual EF.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Concurs Mensual EF març ’09”

  1. Ei, m’agrada la idea, així s’haurem de trecar una mica el cocu y no tirar d’arxiu :-O Molt ben pensat :-)

  2. Un nou canvi a les instruccions i “bases” del concurs mensual que augmenten considerablement la independència i transparència del concurs. Un aplaudiment als organitzadors!