avatar

Crea vida amb stop-motion

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Quan hom arriba a certa edat es planteja moltes coses. Una d’elles és si encara hem de tenir fills, si val la pena perdre aquella llibertat per invertir-la en un nou lligam. La veritat és que mai m’hagués imaginat que podríem tenir fills d’una manera tan fotogràfica. Imagineu que pot arribar a fer la fotografia.

És la tècnica de l’stop-motion: recrear el moviment d’objectes suposadament estàtics fent ús de fotografies. En aquesta tècnica la velocitat de reproducció del moviment és normal, mentre que en el time-lapse la velocitat de reproducció condensa en pocs segons, accions que poden trigar molt temps a desenvolupar-se.

Perquè l’stop-motion tingui l’èxit desitjat ens haurem d’esforçar en la tècnica. Per exemple, la il·luminació estable o preveure el canvi de posició dels models, per tal de poder aconseguir una fidel reproducció del moviment a 24 fotogrames per segon, seran la clau per obtenir el resultat final.

En el vídeo que us passem es veu com es combinen les dues tècniques nombrades: stop-motion i time-lapse. El moviment del vídeo es reprodueix amb l’stop-motion. Però alhora, la presa de les fotografies es va fer al llarg dels nous mesos d’embaràs, mostrant els canvis en el cos de la mare durant el procés (time-lapse).

El clip en qüestió és un projecte personal de Cassidy Curtis, animador de Dreamworks, qui va fer ús de l’embaràs de la seva parella per fer el vídeo de 50 segons, on s’explica el procés que van passar per a concebre el seu fill.

Una manera curiosa de fer públic la concepció d’un fill. En Cassidy ens demostra las possibilitats que ens ofereix la fotografia.

Ara ja no podrem dir que els nens venen de Paris!

How to make a baby

Descobert a Xatakafoto

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Crea vida amb stop-motion”

  1. Ah, així es feien d’aquesta manera? Així doncs en P.Tinto anava desencaminat…

  2. Jeje.. I quan s’utilitza una manxa de bicicleta, llavors és el que es diu “inseminació in vitro”
    Per cert, es pot bufar en qualsevol dit o hi ha algun que sigui tabú?

  3. Boníssim! Aquest matí l’han esmentat a “El món a RAC 1″.

  4. Molt bo!!!!! Deu nido les coses que es poden arribar a crear :)