avatar

Espaifotografic estrena servidor!

armari de servidorsTal com anunciàvem el passat dia 16, aprofitant la coincidència amb el primer aniversari de espaifotografic, hem efectuat el trasllat de tota la web al servidor virtual que hem contractat recentment.

Un servidor virtual és la forma d’allotjament més semblant a disposar d’un servidor propi, però amb un cost inferior. El que es fa és dividir un servidor en unes poques seccions, assignant-hi recursos de memòria i dedicació de processador garantits, de manera que cadascuna d’elles es comporta a tots els efectes com si es tractes d’un servidor aïllat. D’aquesta manera, els processos i programes que s’executen en un servidor virtual no afecten per res als dels altres. A diferència dels allotjaments habituals (com el que teníem fins ara) els recursos disponibles són molt superiors i a més no s’han de compartir amb ningú més.

El resultat és un millor rendiment de la web en general. Aquest guany és especialment evident en els fòrums, com ja deveu haver comprovat. La portada també ha millorat molt quant a la velocitat de càrrega. A més, tot el lloc estarà en condicions de suportar molt més tràfic sense que el rendiment es degradi.

En els propers dies continuaren treballant per mirar d’esprémer al màxim les possibilitats del nou allotjament i millorar tant com poguem la velocitat d’accés a espaifotografic.

Us agraïm molt la paciència i comprensió que heu mostrat en aquells moments en que tot plegat anava molt lent i inclús es produíen errors interns del servidor. Ara engegem una nova etapa i esperem comptar amb tots vosaltres per seguir progresant.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Espaifotografic estrena servidor!”

  1. Es nota, es nota :-)
    Ha sigut una bona decisió.
    Felicitats.!!!

  2. Es nota i molt! Felicitats!

  3. només comentar que el redireccionament del “.com” no funciona…..

  4. Felicitats per la nova “caseta”!