avatar

Feliç aniversari, espaifotografic!

Feliç aniversari, espaifotografic!Espaifotografic està d’aniversari! Avui dia 16 de març, com qui no vol la cosa, acabem de fer un any. Estem contents d’haver assolit aquesta primera fita amb resultats prou brillants. Som més de 335 membres registrats i tenim al voltant de 500 visites diàries, hem generat  873 entrades en portada, al ritme de dues per dia i els cap de setmana la secció “fotoblog de la setmana”, que ens permet conèixer millor els companys que tenen el fotoblog sindicat a espaifotografic.

Donat que recentment es va celebrar amb tant d’èxit la calçotada organitzada per la Tere i aprofitant la proximitat amb la data assenyalada, proposem institucionalitzar aquest acte i repetir-ho en els propers anys com a festa d’aniversari de espaifotografic, independentment d’altres activitats que es puguin anar proposant.

De moment us tenim una sorpresa preparada, que també pot servir de celebració. Fa temps que teníem la voluntat de fer un canvi en l’allotjament d’espaifotografic, per tal de millorar el rendiment de la web, que últimament s’ha vist reduït considerablement i agreujat amb l’aparició ocasional de l’error 500, del que fins i tot n’heu parlat als fòrums.

Per resoldre aquests problemes  i en previsió del creixement futur, hem contractat un servidor virtual. Òbviament, ens caldrà un temps per a fer el trasllat de la web i hem pensat que el cap de setmana vinent serà un bon moment. Així doncs, els dies 21 i 22 de març tancarem la web per fer el salt cap al nou servidor. Dilluns 23 ja podreu notar les avantatges de gaudir d’un servidor virtual per a espaifotografic.

Aquest servidor te un cost que pretenem cobrir amb els cursos, tallers i la venda de merchandissing d’espaifotografic, que tenim en projecte. Per altra banda, aquest servidor virtual també ens permetrà oferir-vos servei d’allotjament per que hi pugueu albergar-hi la vostra web, que també pot ajudar-nos a cobrir les despeses del nou servidor. Us mantindrem informats d’aquesta darrera proposta.

Ens agradaria saber la vostra opinió al voltant de totes aquestes novetats i propostes. I esperem fer molts més anys amb tots vosaltres i els que vagin venint.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris36 comentaris a “Feliç aniversari, espaifotografic!”

  1. Felicitats! Sembla que teniu una bona comunitat muntada aquí. Em doneu enveja.