avatar

Nou Tamron gran angular

Tamron SP AF 10-24 mm f/3,5-4,5 Di II LD Aspherical (IF)Normalment, a l’apartat de notícies no solem donar massa importància al reguitzell de càmeres,  objectius i estris varis relacionats amb la fotografia que surten contínuament, però el cert és que també va bé estar al dia d’algunes novetats.

Un dels objectius que no sol faltar en l’equip de qualsevol fotògraf a qui agradi els paisatges és un gran angular,  ja sigui de la mateixa marca que la càmera a què s’acobla, o d’altres marques que només fabriquen objectius i que solen tenir una relació qualitat preu molt interessant.

En aquest terreny, el dels gran angulars, recentment es va presentar a la Photokina el nou Tamron SP AF 10-24 mm f/3,5-4,5 Di II LD Aspherical (IF).

Caldrà veure anàlisis més en profunditat, però pel que es veu fa bona pinta i per tant, és una opció més a tenir en compte a banda de les conegudes de Sigma, Tokina i evidentment les de Nikon, Sony, Canon, Olympus…

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Nou Tamron gran angular”

  1. Una altra alternativa molt interessant és el Tokina AF 11-16 mm F2.8. Un objectiu molt pero molt lluminòs i pràcticament al mateix preu que la competencia, al voltant dels 500 €

  2. Efectivament molt interessant, també. El tens ? L’has provat ?

  3. Encara no el tinc,
    Però vaig poder probar-lo i la experiència va ser molt possitiva. L’única pega és que els 5 mm de marge poden quedar curts, però la majoria d’usuaris tenim l’objectiu del pack que en la seva majoria comence a 18 mm. En resum, un bon objectiu per completar l’equip amb focals baixes i a un bon preu.

  4. Si surt igual de bó que l’11-18 f4.5-5.6 ja és molt.
    A veure el preu del nou.