avatar

Nova trobada d’EF, aquest cop als Aiguamolls de l’Empordà.

Fa poc ens vam trobar per la Primera Gran Calçotada d’EF, que va ser un èxit tant gran i la gent vam quedar tant satisfets, que ja s’ha decidit instaurar-ho anualment com un dels esdeveniments socials principals d’espaifotografic.

Ara, aprofitant que la primavera ja ha arribat, us proposem de trobar-nos de nou, aquest cop als Aiguamolls de l’Empordà, el proper diumenge 19 d’abril.  Els detalls i el planning acurat de la jornades es publicaran en aquest fil.

Ja ho sabeu, si voleu gaudir d’un dia en un espai de natura de primer nivell, si voleu aprendre noves tècniques, si voleu provar material, si voleu contrastar informació, si voleu conèixer gent amb inquietuds fotogràfiques semblants a les vostres, o si simplement voleu posar cara a participants dels fòrums amb qui ja us heu creuat missatges, no dubteu,  apunteu-vos ben aviat en aquest fil.

La preciosa fotografia que il·lustra la notícia, és del company Sirius,  amb la qual va guanyar el Concurs Mensual EF d’octubre de 2008 (si seguiu l’enllaç hi trobareu la interessant galeria del concurs d’aquell mes).

Ens veiem el proper 19 d’abril als Aiguamolls de l’Empordà, i esperem veure-hi un munt de cares noves !

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.