avatar

Noves Samsung WB100 y WB550

samsung-tl320-2

Alguns de vosaltres us deveu haver plantejat en alguna ocasió el fet de comprar una càmera compacta, amb prestacions decents. Aquestes temptacions, estareu d’acord amb mi, que solen venir quan heu carregat el vostre magnífic (i pesat) equip rèflex durant diverses hores i els resultats fotogràfics no són els esperats. Llavors, perquè carregar tant de pes, quan amb una compacta segurament ens hauria fet menys mandra fer fotos ? Bé, són pensaments que de tant en tant apareixen, oi ?

El ventall de càmeres compactes que permeten obtenir arxius en format RAW, és força reduït i en general no són precisament d’allò més econòmics. Ara, la gamma s’amplia, amb la propera aparició de les Samsung WB100 y WB550.

Les principals característiques d’aquestes càmeres, a part del fet que permetran gravar en format RAW, és que disposaran de gran angular (24 mm equivalent) i un sensor de 12 megapixels.

Com a curiositat, també disposarà d’uns indicadors analògics de l’estat de la bateria i de les fotos que encara podem fer. El tema disseny sembla que està ben resolt.

A falta d’analítiques i diagnòstics en profunditat, sembla que fa bona pinta. Ja es veurà què diuen els gurus tècnics.

Via xatakafoto . Podeu llegir més, també a Dpreview

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.