avatar

Optimitzem les nostres imatges

VSO Image ResizerLes càmeres cada cop tenen més megapixels i això afecta directament a la qualitat sempre i quan hàgim de fer una ampliació, que de fet és ben poques vegades. Per la majoria de vegades, sobretot per penjar a la web en tindríem prou amb ven pocs megapixels.

La grandària d’aquestes imatges a vegades és un problema per la gent que vol mostrar les seves fotografies als fòrums i que no tenen intenció d’aprendre programes més complexos com el Photoshop.

Últimament ens trobem amb molta gent que te el mateix problema cada cop que es fixen unes mides per a concurs, etc. S’ha de tindre clar que al mostrar les nostres imatges per la web estem limitats a una mida i si pot ser hem de reduir la mida del arxiu sacrificant al mínim la qualitat. D’això se’n diu optimitzar i a Google hi trobareu incomptables maneres de fer-ho, només cal buscar-ho.

De tota manera us mostrem dos programes des d’on ho podeu fer fàcilment. El primer es diu VSO Image resizer i es un programa molt senzill i que un cop instal·lat us serà tant fàcil d’usar com fer servir el botó dret del ratolí. El segon es una utilitat on line que es diu Shrink Pictures, evidentment no tindreu que instal·lar res però potser el sistema es més carregós .

Les dues variants son bones si el que volem és fer això tant convenient.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Optimitzem les nostres imatges”

  1. Ep, aquests no els conec. Jo treballo amb el programa Easy thumbnails que és molt poc pesat, fàcil d’usar i gratuït.

    Salut