avatar

Paolo Pellegrin: intimant amb els famosos

Great Performers, d'en Paolo PellegrinSegurament ja ens hem fet farts de veure fotos de actors i actrius famosos. Els mitjans de difusió ens bombardegen tant com poden amb imatges dels professionals de l’espectacle, però habitualment ho fan des de la bessant més banal i glamurosa. Poques vegades algú s’atreveix a mostrar el que és evident: són persones com nosaltres i a vegades tenen mal de panxa.

Partint d’aquesta idea, us recomano la visita a la galeria Great Performers a The New York Times, on en Paolo Pellegrin, jove fotògraf de l’agencia Magnum, ens mostra alguns dels actors més coneguts però sense la màscara comercial amb que habitualment s’han de cobrir. Són fotografies directes, honestes i senzilles, escenes presses durant el rodatge de pel·lícules, però plenes de l’humanitat que la maquinaria de la industria de l’espectacle procura amagar.

Passeu i veieu, doncs, gent com nosaltres.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Paolo Pellegrin: intimant amb els famosos”

  1. Realment molt ben fets, aquets retrats. Pero igual només es tracta d’una escenificació que ens ha de fer creure com es la seva realitat no maquillada, sense que ho sigui. Tractant-se d’ unes persones públiques, conscients del seu efecte mediátic, no crec que hi hagi res “real”. Entenet com “real” l’absencia de càmeras, en l’intimitat del seu entorn personal.