avatar

Photochaining, la nova moda

photochainingEl bookcrossing és un moviment que neix a través d’internet, és d’àmbit mundial  i  pretén “alliberar” llibres de manera que siguin llegits pel màxim nombre de persones.

Doncs be, ara a nascut el Photochaining, diuen que ve a ser el mateix però amb fotografies. Ho diuen, però jo no li veig per enlloc, el primer moviment pretén divulgar coneixements, aquest mostrar la nostra banalitat de forma anònima.

La foto que il·lustra la noticia va ser trobada a la tarja anomenada Gimme a la platja de  Rio de Janeiro al Brasil, el dia 2 de març, o sigui, dilluns passat. Ja m’imagino les fotos que en sortiran de tot això.

Be vaja, només es tracta de fer les fotografies en una tarja, escriure un petita nota sobre el projecte i posar-hi un nom, que cal que no estigui registrat dins del blog del Photochaining, després s’ha de posar la nota i la tarja dins d’una bossa de plàstic i deixar-la en un lloc públic.

Qui la trobi, el que ha de fer es escollir una sola de les fotos que hi hagi a la tarja i enviar-la a photochaining.email@blogger.com i s’ha d’incloure la informació referent a la tarja i on i quan l’has trobada. Després cal que s’esborri les fotos de la tarja, s’en facin de noves i continuï amb el projecte, tot plegat sense canviar el nom de la tarja es clar.

Es veu que a Espanya (?) hi ha una tal Anna. Poso l’interrogant per les dues n, però la foto es de Madrid.

Tot plegat collonades (homenatge al Pepe). Cada cop m’ho sembla menys que la fotografia sigui art…

Ho hem trobat a Microsiervos

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.