avatar

Taller EF d’Adobe Lightroom

Taller EF d'Adobe Lightroom amb Victor PrietoAhir dissabte, tal com era previst, va tenir lloc el Taller EF d’Adobe Lightroom, amb Victor Prieto com a professor.

Alguns dels assistents varen poder tenir un primer contacte força intens i, en general tots varen descobrir detalls nous i tècniques que no coneixien, guiats per l’experiència d’en Victor.

A punt per recuperar forçesEn el descans del matí i més tard durant el dinar a La Taverna de les Sedes, varem poder intercanviar opinions, aclarir dubtes i conèixer el punt de vista i les experiències dels companyes, com a aficionats a la fotografia i com a usuaris d’Adobe Lightroom.

Las segona part del taller, de caire molt més pràctic, va permetre experimentar i aplicar els conceptes exposats per en Victor durant el matí.

Araceli amb la seva nova bossaAprofitant que també va participar en aquest taller, varem poder fer entrega a l’Araceli de la bossa Lowepro que li corresponia, com a guanyadora del Concurs Mensual EF de gener.

Volem agraïr a tots la seva col·laboració i la seva presència en el taller. Dessitgem que per vosaltres fos una jornada tant interessant i enriquidora com ho va ser per nosaltres.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.