avatar

40 revistes de fotografia a internet

smashingmagazine.com: 40 Amazing Online Photography MagazinesNo hi ha dubte que un dels mitjans més comuns per difondre la fotografia han estat sempre les revistes especialitzades. A casa nostra cada cop queden menys i les poques que queden probablement acabaran desapareixent degut a la pressió d’altres mitjans, com el propi Internet, els elevats costos que comporta mantenir una publicació impresa especialitzada i les escasses vendes que es fan.

Probablement no ens quedarà gaire més remei que acceptar el nou suport digital i començar a gaudir de les magnífiques revistes de fotografia que existeixen a Internet.

En aquest sentit, els de smashingmagazine.com ens fan un cop de mà, seleccionant 40 de les millors revistes especialitzades en l’art fotogràfic que es poden trobar on-line. La majoria són en llengua anglesa, això ja us ho podíeu imaginar, però també hi ha alguna en italià i francès. En tot cas, totes comparteixen un llenguatge comú i prou entenedor: fotografies magnífiques.

En aquest recull en trobareu de tota mena: dedicades a la creació artística més innovadora, sobre fotoperiodisme, sobre fotografia de natura, sobre fotoblogs, fotografia de bodes, etc. També n’hi han unes quantes que es descarreguen en format PDF. De ben segur que entre 40 possibilitats en trobeu una, o inclús dues, que us resulten especialment interessants.

Ja ho sabeu, ara només cal que hi feu un cop d’ull i trieu.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.