avatar

Al Detall: Tercera exposició col·lectiva de Barcelona Photobloggers

Al detall, exposició col·lectiva de Barcelona PhotobloggersEl dia 16 d’abril a les 20:00h Maremagnum (Barcelona) obre les seves portes a l’exposició fotogràfica “Al Detall”. Aquesta és la tercera exposició col·lectiva que organitzen els amics de Barcelona Photobloggers, després de De la red a la pared I (2006) i De la red a la pared II (2008).

La mostra ha estat organitzada íntegrament a través d’internet pel col·lectiu Barcelona Photobloggers i Maremagnum. L’exposició es composa de 72 fotografies de 22 membres d’aquest col·lectiu ubicades en diferents espais de Maremagnum. Cadascuna d’elles mostra una visió i interpretació personal del comerç arreu del món. L’exposició es podrà veure fins el 16 de juny.

Maremagnum, una vegada més, dóna suport a les iniciatives artístiques més joves i contemporànies, cedint el seu espai i col·laborant conjuntament amb el col·lectiu Barcelona Photobloggers.

Els organitzadors ens presenten l’exposició amb la següent reflexió:

El comerç és part de la nostra activitat diària. El intercanvi de béns ha pres moltes formes des del principi de la història. Des de fa temps dos models de comerç minoristes coexisteixen en les nostres vides, el comerç de barri i els centres comercials. La relació entre ambdós models arreu del món és el tema d’aquesta exposició.

En aquesta exposició col·lectiva hi participen: Amadeu Muriá, Araceli Merino, Carlos Lorenzo, Baldiri, Ferrán Jorda, Fran Simó,Francesc Balagué, Francesc Giralt Vilella, Irena Volkova, Joan Gamell Farré, Joan Marc Carbo Arnau, Jordi Bertran, José-Ángel Sáez-Díez G., Lia Naim, Lluís Gerard,Magda Berengue, Marcelo Aurelio, Mario Comas, Nuria Rodríguez, Ruben Ambrona Sibera, Sebastian Yepes y Toni Tugues. Alguns noms us han de sonar per força, ja que son asiduus de espaifotografic.

Des de espaifotografic volem felicitar als companys de Barcelona Photobloggers per la seva magnífica tasca i desitjar-lis un gran èxit amb aquesta nova iniciativa.

Al Detall: Tercera exposició col·lectiva de Barcelona Photobloggers

  • Data i horaris: del 16 d¡abril al 16 de juny de 2009, de 10h a 22h diumenge inclós.
  • Inauguració: dijous 16 d’abril a les 20h.
  • Lloc: Maremagnum, Moll d’Espanya 5, 08339 Barcelona (veure mapa)
  • Entrada gratuïta

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Al Detall: Tercera exposició col·lectiva de Barcelona Photobloggers”

  1. De res, companys. Ja sabeu que compteu amb el recolzament que us puguem donar.