avatar

Dan Vojtech: fotografia i esports extrems

Dan Vojtech, fotografia d'esports extremsEn Dan Voijtech és un cas ben clar d’aquella màxima que diu: “si vols fer bones fotos, fotografia allò que t’apassiona”. I és clar, com que a ell el que li agrada són el esports extrems, doncs va decidir combinar aquesta passió amb l’afició a la fotografia.

Pel que explica, els seus començaments són ben tradicionals i bàsics: fa vuit anys va començar a fer fotos amb la vella Zenith-E del seu pare. I així va estar un parell d’anys fent fotografia sobre tot en blanc i negre. Posteriorment, va passar a una Praktica MTL i després a una Nikon F90.

El moment decisiu va arribar, segons ell, quan va iniciar els estudis de fotografia publicitària a la Universitat Thomas Bata. Aviat va començar a col·laborar  amb una revista del món dels esports extrems, Board and Dirtbiker. Llavors va canviar les seves tècniques, incorporant l’ús de flaixos externs i colors ben vibrants.

Us recomanem una visita a les seves galeries, on mostra sens dubte un estil ben personal alhora de tractar els esports extrems, tant en exteriors com a l’estudi. I la veritat sigui dita, també és prou bó en altres especialitats de la fotografia.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.