avatar

Galeries d’imatges per a tothom

Galeries d'imatges per tothomFarà quinze dies es va obrir al fòrum un fil anomenat “Galeries per la web” que va generar força interès entre els membres d’espaifotogràfic. Hem trobat un llistat de 50 galeries d’imatges que creiem molt adient per tots aquells que segueixen buscant la forma més o menys senzilla, o mes o menys sofisticada per ensenyar les seves fotos a la xarxa.

Hi trobareu des del famós Pixelpost fins el Zenfoto passant pel Simple-Viewer, Coppermine i tots els que es varen anar comentant dins del fil. Hi ha sistemes més configurables que d’altres, plantilles que responen potser més al concepte de fotoblog, d’altres son senzillament galeries, algunes que requereixen de cert tipus de coneixement de llenguatges com PHP o XML i en altres cassos, no cal saber absolutament res per a configurar-les.

De fet, el que no trobi el seu sistema ideal dins aquesta llista, potser que vagi pensant en un disseny personalitzat a la carta.

Ho hem vist a número f

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.