avatar

Girona Temps de Flors 2009

tempsdeflors2009Com cada any els aficionats a les flors i a la fotografia tenen una cita ineludible a Girona. El Girona Temps de Flors 2009. Com molt sabeu aquesta macroexposició omple de colors i olors els carrers i edificis de Girona, enguany la cita és entre el 9 i el 17 de maig.

Uns dels projectes que es va consolidant al voltant de tot aquesta cita, és el que ens convida a conèixer el amic i company Pere Aurich, que  hi participa directament.

És un projecte obert a la participació de tots els aficionats a la fotografia que visitin l’exposició i que tinguin ganes de compartir les seves fotografies del Temps de Flors i veure’n d’altres.

També es sortejarà entre tots els participants una nit d’hotel, gentilesa de l’Hotel Llegendes de Girona.

A causa del gran nombre d’exposicions repartides per tota la ciutat, oferim un mapa interactiu des del qual, el mateix dissabte 9 de maig podreu veure fotos de cadascuna de les mostres. Així podreu triar quina és l’exposició que voleu anar a veure. Augmenta el nombre d’artistes. A en Ferran Munsó, en Carles Carreras, en Pere Aurich i l’Albert Torrent, s’hi afegeix enguany l’Eduard Soler, que segur enriquirà el ventall de fotografies d’aquest any.

Potenciem la participació dels visitants. Ens fa molta il·lusió veure com el nombre de visites de Tempsdeflors.com augmenta any rera any i comprovar que cada cop hi ha més participació dels visitants del web a través de fotos i de comentaris. Esperem que el projecte de 2009 segueixi en aquesta línia, que us ajudi en les vostres passejades per les exposicions i que compleixi les expectatives de tots!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Girona Temps de Flors 2009”

  1. He seguit cada any des d’en fa molts el temps de flors. També coneixia ja aquesta web, i crec que hi han autors molt bons, com en Pere Aurich o en Carles Carreras. Felicitats per a la iniciativa i esperem veure moltes fotos enguany.

    Siscu Prats
    Viloví

  2. Voldria agraïr a Espai Fotogràfic per deixar-nos aquest espai per poder-ho publicar i poder compartir amb tots vosaltres aquest projecte. Es tracte d’un projecte purament fotogràfic paralel a l’exposició de flors, que m’agradaria fós un passeig fotogràfic per la ciutat en aquesta setmana en que Girona s’engalana vist des de molts punts de vista diferents i personals. Moltes Gràcies Siscu pel teu comentari. Ens veiem al Temps de Flors!

  3. Ostres, Pere, tot això és molt interessant, a veure si podem quedar per Girona durant aquests dies de l’exposició i ens expliques de viva veu tot això !