avatar

Avui és Sant Jordi

Qui més qui menys sap on haurà de comprar la rosa o sap el títol del llibre que vol regalar, però si no és així, hem vist aquesta noticia a BCNphotobloggers que potser us anirà de perles.

El dilluns vàrem anunciar la presentació a Barcelona de La Fàbrica Tapioles 53. Us hem de dir doncs que acudeixen a la Diada de Sant Jordi amb tots els títols del catàleg de La Fábrica Editorial que han publicat fins ara i amb els fons de Steidl i Phaidon per festejar el Dia del Llibre i de la Rosa en el que serà una excel·lent oportunitat per a trobar els millors llibres de fotografia, amb el 10% de descompte.

BlowUp, PHotoBolsillo, Conversaciones con fotógrafos, Guies i Catàlegs PHotoEspaña i les revistes: Eñe, OjodePez, Room i Matador. Novel·la curta, assaig, poesia, fotografia… A la taula 132-134, ubicada a Les Rambles, prop de la Plaça Reial.

Els acompanyaran alguns dels millors fotògrafs barcelonins, que signaran exemplars dels seus PHotoBolsillos, i Oriol Maspons, que ho farà de l’excel·lent “The Private Collection”.

Els horaris de les signatures són els següents:

  • De 11 a 12 h, Ferran Freixa
  • De 12 a 13 h, Leopoldo Pomés
  • De 13 a 14 h, José Ramón Bas
  • De 17 a 18 h, Toni Catany
  • De 18 a 19 h, Oriol Maspons
  • De 19 a 20 h, Manel Esclusa

També podem dir que el dia 16 es va presentar el llibre d’en Buenafuente, que per cert també edita La Fabrica i que es un recull de retrats dels seus convidats. El fotògraf és el César Núñez

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.