avatar

Operació RAW abril 2009

Operació RAWCom que estem a mig mes, engeguem una nova edició de l’Operació Raw.

En aquesta ocasió podrem processar un arxiu de l’Olga.  És una fotografia feta en una de les sortides fabrils que a anat l’Olga i amb aquesta imatge hi va haver certa polèmica pel processament de les ombres :-). És hora de que en veiem la vostra interpretació i poder-nos enriquir de les diferents versions de revelat.

Aquest cop us tornem a demanar un retall al 100% d’una zona concreta de la imatge. Així podrem veure fins on podem portar la nostres eina de processat de arxius RAW habitual, tractant de extreure el màxim rendiment i qualitat de la imatge original i al mateix temps, aplicar-t’hi la vostra visió personal.

Després podeu mostrar els vostres resultats escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. És important que hi inclogueu una explicació del procés seguit i el programa amb que l’heu “rawelat”, per tal que tothom ho pugui analitzar.

Trobareu les condicions per participar detallades aquí. Si us queden dubtes per resoldre, podeu fer les vostres consultes en aquest fòrum. Us podeu descarregar l’arxiu RAW des d’aquest enllaç. És un NEF de 15,7 Mb.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.