avatar

Similar Images, de Google

Similar images, de Google

Recentment varem llegir a Vilaweb que Google està provant noves eines de cerca, una de les quals introdueix el reconeixement d’imatges a la cerca de fotografies i és capaç de mostrar imatges semblants a les triades per l’usuari.

Tal com s’explicava en l’anunci

Si cerqueu ‘jaguar’, per exemple, Similar Images us oferirà una pàgina de resultats amb fotografies dels cotxes de la marca Jaguar i de l’animal del mateix nom.  Però si cliqueu a l’enllaç ‘similar images’ de sota d’una de les fotografies del felí, obtindreu una pàgina de resultats en què només hi haurà fotografies de l’animal.  Mentre que Google Images cerca fotografies que etiquetades per la paraula que trieu, Similar Images cerca imatges visualment semblants a les que trieu

La qual cosa no deixa de ser un element força innovador i per altra banda interessant.

A Google Labs podreu provar aquesta eina, i si cliqueu aquí podreu llegir l’anunci oficial al bloc de Google.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.