avatar

Un nou espai per la fotografia

La FàbricaSempre és una bona noticia que es vagin obrint espais dedicats a la fotografia a casa nostra. El col·lectiu i editorial  “La Fábrica“, amb seu a Madrid, acaba d’aterrar a Barcelona amb una nova proposta, un lloc de trobada per tots els amants de la fotografia tot aprofitant un local ja existent al Poble Sec.

El local és el restaurant Tapioles 53 on hi trobarem una galeria de fotografia documental, la Photo Galeria, un café, les oficines i una llibreria especialitzada en fotografia: “La Librería de la Fábrica”. La intenció es oferir un espai per exposicions, presentacions de llibres i xerrades d’artistes així com un programa continuat d’audiovisuals dedicats a la fotografia.

La presentació va tenir lloc la setmana passada, dia 17,  i va coincidir amb la inauguració d’una exposició de fotografies de Jean-Marie del Moral, on podem veure els originals de les fotografies de Miquel Barceló que formen part d’un llibre amb el mateix títol de la mostra: Barceló, detrás del espejo.

L’horari d’atenció al public és de dilluns a dissabte de 10h a 20h.

Vist a  Xatakafoto.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.