avatar

Voom Portraits, de Robert Wilson

Voom PortraitsEn Robert Wilson és un artista pluridisciplinari, esta considerat un avantguardista de les arts escèniques, però ha fet d’actor, de coreògraf, escultor, músic, arquitecte, dissenyador i des del 2004 fa aquesta mena de retrats.

Es diuen Voom Portraits i a la pàgina de Voom HD podeu veure que son i com s’han fet. Es tracta de retrats (en moviment) realitzats en vídeo i que es visualitzen a traves d’unes pantalles anomenades Voom que tenen una molt alta resolució.

Una de les gràcies es que els retratats son actors i personatges famosos i inclús de la reialesa.

Esta clar que per concepte no es tracta estrictament de fotografia, però potser el moviment li aporta la vida que es pretén d’alguns quadres quan et dieu allò de “…sembla que et segueixi amb la vista”.

Curiosament del 2 d’abril al 31 de maig hi ha una exposició a Valladolid, dic curiosament perquè ho han hagut de posar en 3 sales diferents. Esperaré a que ho portin més a prop per veure-ho.

Robert Wilson a la Wiquipèdia

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Voom Portraits, de Robert Wilson”

  1. Potser recordeu que en un fil del fòrum Fotopraxi, vaig fer esment (el futur de la fotografia) d’aquest tipus de manifestacions artístiques. Segueixo convençut que cada vegada prendran mes força. Videos curts plens d’enginy com substituts del retrat d’estudi. El de Brad Pitt trobo que és genial

  2. Si que ho recordo, vagament però. A veure si el trobes…