avatar

1er Curs de Naturpixel

Naturpixel, fotografia natural

El dissabte dia 16, el mateix dia que tenim programada la primera Trobada Temàtica, els companys Joan Vendrell (Nyuco) i Guillem Calatrava, enceten un nou projecte des de la pàgina de NaturPixel al que des d’aquí volem donar suport.Seran una serie de cursos monogràfics i en el cas del dia 16 es tracta de Fotografia de paisatge i flora en el Montseny. És un curs de nivell iniciació-mitjà, teòric-pràctic on combinaran les explicacions tècniques amb el treball de camp.

El curs s’iniciarà des de Sta Fe del Montseny a les 9 del matí i es realitzarà una excursió pels voltants. Hi han 20 places disponibles.

Tot el programa i demés detalls els podreu trobar a la pàgina de Naturpixel o de Atràpalo

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.