avatar

Biblioteca Bàsica (IX): El fotógrafo en la Naturaleza

El fotógrafo en la naturalezaContinuem amb la ressenya mensual dins la secció Biblioteca Bàsica i ho fem amb un llibre recomanat per tots els amants de la natura en estat pur, per aquells que gaudeixen fotografiant paisatge obert, grans espais naturals, animalons de tot tipus, insectes, flors… “El fotógrafo en la naturaleza” és un llibre del que se n’ha parlat molt des de la seva publicació i que en poc temps ha arribat a la segona edició.

L’autor d’aquest manual, José Benito Ruiz, es un dels fotògrafs especialitzats en natura més premiats internacionalment, amb una desena de llibres publicats i que ha format part de la majoria de grans projectes fotogràfics europeus. Ha estat membre del jurat del Wildlife Photographer of the Year, escollit en el Wild Wonders of Europe i és l’autor d’una de les exposicions itinerants més grans que s’han fet darrerament,  100% natural , que va durar tot l’any passat.

El llibre té un acabat excel·lent i està farcit de consells pas a pas, amb exemples de fotografies i explicacions de com varen ser pensades, realitzades i acabades amb tot tipus de detall. Un llibre que ho explica tot, un manual recomanat tant per aficionats com per aquells que han arribat més lluny.

En aquesta galeria podeu veure una mostra del contingut del llibre i a la web de l’autor podeu seguir la seva trajectòria i tots els títols que ha anat publicant. El llibre es pot adquirir també des de la seva web o en  llibreries conegudes com La Casa del Libro.

El fotógrafo en la Naturaleza. Guía Completa para la Era Digital
José Benito Ruiz
JdeJ Editores y Fine Art Editions (2008)
416 pàgines/més de 1.000 imátges.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Biblioteca Bàsica (IX): El fotógrafo en la Naturaleza”

  1. Molt bona recomanció, jo el tinc i es de gran utilitat :-)