avatar

Canon G10, ideal per viatjar

Canon G10Quan viatgem pel món, sempre acabem anant molt carregats amb un bon assortit d’òptiques i d’altre material fotogràfic, preparats per no perdre la gran fotografia. Que si uns gran angular per paisatge, el tele per retrats, bateries, un disc dur portàtil… Això, en molts casos produeix l’efecte contrari al desitjat: fa estar sempre pendent de l’equip que portem a l’esquena, fa perdre situacions espontànies i moments únics, a més a més per mandra o por a que ens la prenguin moltes vegades la càmera es queda dins de la motxilla.

No deixa de ser una contradicció que sigui el propi equip el que aturi la nostre creativitat, augmenti l’estrès i redueixi la nostra mobilitat i creativitat.

Pensem en un viatge per l´Índia, que portem? La Canon G10 ofereix un bon compromís entre prestacions, qualitat i portabilitat inclús per treballs professionals destinats a publicacions impreses. Podem treballar totalment en automàtic o en manual determinant diafragma, velocitat… Però compte amb els ISO ja que el rendiment no te res a veure amb els que estan oferint les reflex actuals.

Aquí trobareu més informació, consells i galeries de fotògrafs que hi treballen (en anglès).

També trobo interessant el portal G10Shooters.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.