avatar

Dan Margulis, un dels gurús del color

Dan Margulis, gurú del colorUn cop es passa una certa etapa “melladista”, molta de la gent que busca mes enllà es troba de seguida amb certs gurús del PS.

Un cas especial es en Dan Margulis, ho dic perquè incomprensiblement no hi han llibres traduïts al català i ni tant sols al castellà, que també ens aniria bé.

Ja vàrem parlar d’ell en una altra ocasió, per recomanar un dels seus llibres, que parla exclusivament de mètode LAB. Però ara teniu l’oportunitat de llegir en castellà un tast del que pot ser una nova experiència. Tres documents pdf traduïts, que son capítols sencers d’algun dels seus llibres:

Teniu una bona estona per asimilar informació i potser per asumir les coses des d’un altra punt de vista o també podeu mirar de teclejar al Google: L’home de Mart i el seu nom, també descobrireu coses…

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.