avatar

Esquemes d’il·luminació a dojo

Escuela de fotografia AulafotoFa un temps algú va demanar al fòrums si podíem penjar de tant en tant esquemes d’il·luminació. La veritat es que no em trobat massa informació en català ni castellà, i potser aquesta relació de az fotogràfico es lo més complert que hem trobat. En aquesta pàgina hi trobareu molts més esquemes d’aquests que us en hem posat l’enllaç, de diferents nivells i també en anglès.

Tant si es a nivell d’aficionat com a un nivell mes alt, en aquest compendi d’articles hi trobareu l’explicació detallada. Els esquemes son de l’escola de fotografia Aulafoto, us en posem el vincle directe a 10 d’ells, a la pàgina n’hi ha de tots els nivells, potser encarats més a un sistema d’il.luminació d’estudi, però si en coneixeu el fonament teòric, el podeu aplicar al vostre material.


 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.