avatar

Exposició col·lectiva EF: El lloc on visc

Les Borges del Camp, per Tere BalañàDes d’espaifotografic i amb estreta col·laboració amb el grup fotogràfic CEIF us convoquem a participar en el que vindrà a ser la nostra PRIMERA EXPOSICIÓ FÍSICA COL·LECTIVA.

El tema és “El lloc on visc”. És tracta de mostrar en imatges el que considerem que són els aspectes destacables del lloc on vius (ciutat, poble, barri…), que es el que te’n enorgulleix, el que n’ensenyaries, la cara bona, amable i propera, fins i tot de postal.

Ens podeu enviar fins a 5 fotografies (a un màxim de 800 píxel d’ample i 600 píxels d’alçada) fent servir aquesta adreça d’email. D’aquestes es farà una tria i en quedaran un màxim de 3 per persona, depenent de la quantitat de fotos enviades. La data límit per enviar les vostres fotos és el 15 de juny.

Condicions per participar

 • Per participar en aquesta exposició és indispensable ser usuari registrat als fòrums d’espaifotografic i haver-se presentat en la secció corresponent. També ens agradaria que us animéssiu a participar als fòrums EF i no us limitéssiu a registrar-vos com a simple tràmit per enviar les fotos a l’exposició.
 • Mireu d’enviar totes les fotografies de cop (màxim 5). Si les envieu de una en una o per tandes es farà molt pesat anar agrupant-les per llocs, ja que som molts.
 • Indiqueu al correu el títol de la fotografia, el vostre nom d’usuari, nom i cognoms reals i el poble, ciutat, etc que heu fotografiat.
 • Envieu les fotografies en format original, amb unes mides màximes 800 píxel d’ample i 600 píxels d’alçada, sense retalls (4:3, 2:3, depenent de la vostra càmera), sense marcs, signatures ni cap altre mena de decoració o afegit.
 • Les fotografies s’ampliaran a 40cm pel cantó més llarg. Cal que ho tingueu en compte.

Considerem que aquestes condicions són indispensables per assolir un mínim de coherència i uniformitat per l’exposició.

Teniu en compte que es molt important que conserveu els originals de les fotografies que envieu, es imprescindible tenir el fitxers a mida màxima per tal de poder-les imprimir amb prou qualitat  i resolució en cas de que fossin escollides.

L’exposició

Un cop feta la tria us demanarem que envieu els arxius originals de les fotos triades i EF s’encarregarà d’ampliar-les i muntar-les i amb aquest material s’organitzarà una exposició en una sala encara per determinar.

Un cop l’exposició acabi, la col·lecció de les fotografies en conjunt estaran a disposició de qui es vulgui comprometre a portar-la a d’altres sales d’exposicions (centres culturals, locals de barri, etc) i poder-la fer de forma itinerant sota el nom d’EF.

Després dels recorreguts sol·licitats i quan no s’hagi d’exposar més, la col·lecció quedarà com a fons d’EF, però si algú ho sol·licita se li enviaran, a costa del sol·licitant. En cap cas EF en farà us per a cap cosa que no sigui propaganda de l’exposició i sempre amb el permís de l’autor/s.

Ha de quedar clar que el cost de les ampliacions, muntatge i organització i despeses de inauguració de la primera exposició corre a compte d’EF, però no serà així en el cas de les següents si les hi haguessin. Per tant, per a les posteriors exposicions els respectius organitzadors s’en hauran de fer càrrec de les despeses resultants.

Hem creat un fil als fòrums per tal que pugueu consultar dubtes i fer els vostres comentaris sobre aquesta proposta.

La fotografia que il·lustra la noticia en podria ser una bona candidata a l’exposició i és de la companya Tere Balañà de Les Borges del Camp.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Exposició col·lectiva EF: El lloc on visc”

 1. Una iniciativa molt interessant. Per cert, on s’haurien d’enviar les fotos?

 2. Suposo que obriu un fil per saber els detalls de la tramesa dels fixters, dades limit etc. Per cert…, encara teniu vida privada? Entre trobades, exposicions etc. quán dormiu? I treballar… qué? Em teniu acollonit! Espero poder aportar una foto. – Markus

 3. ¿La convocatoria es solo para miembros de EF?

 4. Fran Simó,
  Tal com és detalla a les condicions, la convocatòria està destinada als usuaris registrats als fòrums d’espaifotografic.cat. Però no costa gaire ser membre d’EF, és un simple tràmit i ganes de col.laborar es clar.

 5. Molt bona iniciativa!!
  Ara, toca anar a per feina! :)