avatar

Galeria de llargues exposicions

Fotografia d'Alex NailRecentment parlàvem al fòrum de quin és l’equip necessari per realitzar fotografies amb  llargues exposicions. Amb aquest aparentment senzill mètode sovint s’obtenen impactants imatges, on l’element atemporal esdevé una dimensió més.

Hi ha autors de referència en aquesta disciplina, algun clàssic com en Michael Kenna i d’altres no tan coneguts, però també molt interessants, com en Xavier Rey (a qui ja havíem dedicat una notícia de portada) i  Denis Olivier , només per citar-ne alguns a tall d’exemple.

En aquesta galeria podreu trobar un recull de 50 imatges interessants fetes a partir de temps d’exposició més llargs dels habituals. La foto que il·lustra la notícia és de Alex Nail.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.