avatar

La Volta al mon d’en Jordi i l’Anna (VIII)

Luang Prabang

Monjo a la finestraSituada a la sagrada confluència dels rius Nam Khan i Mekong, aquesta localitat gaudeix d’un enorme encant i d’infinitud de virtuts que captivaran i faran les delícies de qualsevol viatger que passi per la que és, segurament, la ciutat més sofisticada i fotogènica de tot el sud-est asiàtic.

Aquesta antiga capital Laosiana, ofereix al visitant infinitat de carrers decorats amb preciosos edificis colonials francesos, memorables passejades al costat del riu i una gran quantitat de temples budistes on es podrà gaudir d’una interessant xerrada amb algun dels simpàtics monjos que habiten aquí.

La gastronomia és un altre dels punts forts d’aquest lloc que està ple de bistros, cafès i mercats de carrer on gaudir de la millor oferta de cuina Laosiana del país.

Ancient Luang PrabangPalau reialPalau reialCelebració budista

Una de les activitats que cap fotògraf voldrà perdre’s en una visita a la ciutat, és el ritual que celebren els monjos budistes a les 5 del matí cada dia de la setmana: la cerimònia consisteix en que, després de la primera pregària del dia, els monjos surten pels carrers en fila índia a recollir el menjar amb el que hauran de passar el dia i que els hi ofereixen els locals. Un autèntic regal pels nostres objectius!

Monjos en processóMonjos recaptant menjarMonjos amb paraigües

Més informació:

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.