avatar

L’illa de Socotra, l’ùltim viatge de l’Oriol Alamany

oriol-alamanyJa fa un cert temps varem fer un curs de fotografia de viatges amb l’Oriol Alamany, els que hi varem poder assistir segur que tots en guardem un bon record. Des d’aleshores no havíem contactat més amb l’Oriol, fins que fa un parell de setmanes varem posar fil a l’agulla del que serà, si tot va bé, un projecte molt engrescador en el que espaifotografic hi col·laborarà de molt a prop, però això ja ho direm més endavant.

El fet es que quan varem reprendre el contacte, l’Oriol i la seva companya l’Eulàlia acabaven d’arribar d’una illa que llavors no em va sonar de res: l’illa de Socotra. Ahir mateix ens va comunicar que havia penjat un article sobre aquest darrer viatge i vàrem pensar que aquesta podria ser una bona noticia.

Socotra vindria a ser la prolongació del que anomenem la banya d’Àfrica, però pertany al Yemen i degut al seu aïllament s’hi han perpetuat espècies de flora i fauna que no són presents enlloc més del món.

Les fotografies i textos que trovareu al blog de l’Oriol Alamany us transportaran durant uns minuts a aquesta regió tant desconeguda que podriem anomenar ben bé com a un dels ultims paradisos i així esperem que ho segueixi essent durant molts anys.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “L’illa de Socotra, l’ùltim viatge de l’Oriol Alamany”

  1. Ja heu posat la mel a la boca !!! Quin gran reportatge el de l’Oriol !!!

  2. Aquest hivern vaig fer un taller de fotografia al Pallars organitzat per Fotonatura i ja estic esperant el de tardor que fa cada any a la Vall d’Aran. No se que ens esteu preparant però una combinació de teoria i practica durant un cap de setmana sencer en algun lloc atractiu podria ser molt interessant. Sigui el que sigui, fet per ell m’hi apunto.