avatar

Lincoln Barbour, la naturalitat

travel-100Resulta gratificant poder veure treballs fotogràfics amb un elevat grau de coherència i de qualitat i amb un toc personal que faci identificable un cert estil o una determinada forma de tractar les imatges i els temes més diversos: paisatge, bodegons, arquitectura…

Aquest es el cas de Lincoln Barbour, un fotògraf que viu a Portland i que treballa en publicitat, per arquitectes, per publicacions científiques i de viatges,  i que ens va deixant fotografies també de paisatges  i d’objectes quotidians que podem veure a  la seva web. També té un blog, dins la mateixa pàgina,  on ens explica els projectes en els que treballa així com les exposicions en les que participa.

Tal com dèiem al inici, el seu treball respira naturalitat, realisme, un llenguatge visual únic i fresc i un to especial que crea una atmósfera de proximitat amb les coses en cada una de les seves imatges. Ho hem vist a  Haciendo Foco i ens ha semblat molt recomanable.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.