avatar

Pelengmania: amb mirada de besuc

Objectiu ull de peix 8mm f3,5 PelengNo és habitual que des de la portada d’espaifotografic s’anunciïn concursos, sinó és que són d’especial rellevància o prestigi en el àmbit de la fotografia. En aquest cas, em salto premeditadament l’estil habitual per informar-vos sobre un  concurs en concret. A què es degut? Bé, jo hi veig diverses raons: és original, els premis són ben sucosos i a més al jurat hi ha un membre que sempre ha despertat un interès especial en els nostres fòrums.

El concurs es diu Pelengmania i la seva orientació és evidentment comercial: està adreçat als usuaris d’objectius ull de peix Peleng. Bé, probablement no hi han tants i segurament aquesta condició resulta un tant restrictiva. Però com us hem dit abans, el concurs te els seus atractius: el primer premi és de 600€, el segon de 250€ i, atenció companys, un dels membres del jurat és en Jose María Mellado.

El tema del concurs és lliure, amb l’única exigència de que les fotografies presentades -3 per autor com a màxim- destaquin i explotin al màxim les peculiaritats d’aquesta òptica, concretament la seva distorsió característica. Podeu consultar les bases des d’aquest enllaç. Us heu d’inscriure omplint aquest formulari (en el moment de publicar aquesta noticia encara no era disponible)

No us agradaria que en Mellado mateix us ajudes a guanyar 600€ amb el seu vot? Vinga doncs, només cal aconseguir un objectiu ull de peix Peleng, mirar-se el món amb ulls de besuc i fer la foto definitiva!

Llegit a xatakafoto.com

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.