avatar

Poras Chaudhary: colors de vida

Poras Chaudhary: colors sense límitsDe pura casualitat que he ensopegat amb aquest fotògraf: Poras Chaudhary. Després de fer una passejada per les seves galeries, he decidit destacar una en particular, Festival of Colors, sense pretendre desmerèixer cap de les altres, que són igualment magnífiques. El motiu és el color, ni més ni menys.

Poques vegades he vist un tractament, un ús i un domini del color semblant. Les imatges d’en Poras Chaudhary, y especialment les de la galeria Festival of Colors, són una simfonia de colors vibrants, que esclaten amb una potència expressiva fora de lo comú, però alhora fan evident el domini del fotògraf en el control i la composició. Les imatges, obtingudes en mig d’una cel·lebració multitudinària i absolutament caòtica, sense cap possibilitat de control sobre el que passarà a cada moment, són aparentment causals, producte de la simple bona fortuna. Però això només és aparença! No res és casual: l’equilibri de les masses de color, amb els contrapunts de detalls complementaris, demostren un control i una capacitat d’anticipació impressionants.

No us ho perdeu, de veritat que en Poras Chaudhary és un mestre de la composició i l’ús del color. Chapeau!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.