avatar

Què s’està coent al fòrum?

Qué es cou als fòrums?

Amb el títol d’aquesta entrada, la pretensió és atraure visitants cap a la part més activa i enriquidora d’EF, és a dir, els fòrums, la via més ràpida per aprendre fotografia en un sentit ampli, una zona en constant creixement.

Així, a mode de breu resum, en els darrers dies:

  • En Pep ens proposa una altra endevinalla per descobrir el nom d’un fotògraf conegut en aquest fil. A veure qui ho endevina primer.
  • En Pere ens anunciava en aquest fil que està treballant en un projecte molt interessant, per obtenir un mapa interactiu amb fotografies corresponents al Temps de Flors de Girona, que s’està fent aquesta setmana.
  • La Marta ens ha ensenyat una galeria que ha fet sobre la Fira Modernista de Terrassa, en aquest fil, d’aquest últim cap de setmana.
  • Si esteu mirant preus per comprar material del tipus bo, bonic i barat, potser us interessarà visitar aquest fil, amb un recull de botigues virtuals que algun dels membres d’EF ha trobat interessant.
  • En Josep ens proposava unes fotos fetes a les Landes per “criticar” constructivament (en aquest fil)

I com sempre, recordeu que si busqueu tutorials en podreu trobar en aquesta secció i en les notícies de portada dedicades a aquesta temàtica.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Què s’està coent al fòrum?”

  1. molt bona iniciativa, de vegades costa fer-se una idea de tot el que es cou en els fòrums