avatar

Tarifes i honoraris orientatius 2009

Coberta_2.aiAquesta noticia afectarà ben poc a la majoria de gent que ens segueix, més que res pel caràcter d’aficionats del perfil general d’usuaris, però hi ha una minoria que ens segueix que sí que es dedica al ofici.

Evidentment aquests ja saben el que s’ha de cobrar, però potser si ens en assabentem tots de les tarifes, podrem si més no valorar la seva feina i pensar-nos-ho dos cops abans de regalar fotografies que sabem que tenen un valor, com a mínim orientatiu.

UPIFC Sindicat de la Imatge ha publicat un complert tarifari que ens pot orientar a l’hora d’assumir qualsevol encàrrec fotogràfic. Es una guia molt complerta on hi podreu trobar de tot, des del valor d’una foto de portada o com facturar les despeses de desplaçament i moltes altres opcions.

Cal tenir-ho sempre en compte.

Ho hem vist a Noticiasfoto.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.