avatar

TiltShift Generator: efecte maqueta fàcil i ràpid

TiltShift GeneratorJa havíem parlat en alguna ocasió del conegut “efecte de maqueta”. Havien explicat que es pot fer de dues maneres: una cara, fent servir òptiques especials tilt and shift; i una barata, seguint uns senzills procediments amb Photoshop, per exemple.

Doncs ara us oferim un altre possibilitat: TiltShift Generator. Es tracta d’una pàgina web on trobareu una aplicació específicament dedicada a modificar les vostres fotografies per tal que tinguin aquest aspecte simulat de “maquetes”. Només cal carregar la imatge que volem tractar, ajustar els paràmetres de desenfoc, saturació, vinyeta… I tindrem la nostra “maqueta fotogràfica”.

A la mateixa web podeu veure una galeria amb els resultats obtinguts  amb l’aplicació.

Per altra banda, si ho voleu més ràpid i fàcil encara, us podeu descarregar la mateixa aplicació de la web i fer-la servir en el vostre PC com qualsevol altre programa. Això sí, per tal que funcioni, abans heu d’instal·lar l’entorn d’execució Adobe Air. Però no patiu, que és ràpid, fàcil i sense dolor. I a més us serveix per altres aplicacions que també el fan servir. Un altre avantatge és que les aplicacions basades en Adobe Air funcionen tant en PC/Windows com en Mac/OSX.

Ens ensenyareu les vostres petites creacions?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.