avatar

Un gadget que “marca” la diferència

RS DR-1 Double StrapFa dies que no posàvem cap gadget, però no m’he pogut resistir quan l’he vist. No dubto que serà molt pràctic a l’hora de portar posades varis òptiques i no haver d’anar canviant-les, per si voleu fer fotografia esportiva o de qualsevol altre tipus, per poder anar més de pressa i no haver de canviar configuracions.

Amb el RS DR-1 Double Strap.podreu portar ben bé un parell de càmeres sense que vagin donant-se cops entre elles i sense que us hi deixeu el coll en transportar-les. Potser una altre de les utilitats que s’intueix al veure la foto és la de “marcar” un mica, per tant si sou a més dels que us agrada que us mirin, aquest es bon material. Un dels inconvenients és el preu, $130, però potser us surt a compte si penseu que tindreu el passe assegurat a molt llocs.

Intueixo que potser es més aviat un estri pensat per homes. A banda de la pinta, ho dic per la morfologia…

Ho hem vist a  OhGizmo!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.