avatar

Boot Camp II, 4 nous reptes per a l’estiu

Eli Reed per David HobbyEls que estan al corrent del fenomen Strobist ja sabran que aquest es el segon estiu que en David Hobby proposa una serie d’exercicis a realitzar com si es tractessin d’encàrrecs professionals, en diu Boot Camp II.

Tot just fa uns dies podem veure les bases per al primer encarreg de l’estiu, enguany el tema de fons es la crisi (d’una manera desenfadada, no creieu…) i es tracta aquest cop de fotografiar algú que hipotèticament s’hagi quedat sense feina i de pas que ens serveixi per a fer-nos una fotografia a nosaltres, o sigui dues imatges en una.

Ell triarà un guanyador d’entre les fotos presentades i aquest rebrà a casa seva:

  • Un Speedlight Pro Kit (info)
  • Un joc de DVDs del Strobist Lighting Seminar (info)
  • Un joc de cartes col·leccionables de Strobist (info)

Compte, que per guanyar haureu d’acreditar que la foto es vostre fent una altre foto del model aixecant el dit index, una bona proba…

Es una bona manera de proposar-se un objectiu i llavors poder comparar la feina feta amb usuaris d’arreu del món. Fins i tot es podria fer una trobada i posar en pràctica algun exercici amb els equips d’il·luminació dels que podríem disposar.

Per llegir amb cura tot el funcionament d’aquest encarreg podeu fer-ho en castellà a Strobist en español, que com sabeu lidera l’amic Rafa Barberà.

La foto que il·lustra la noticia és d’en David Hobby i és el fotograf de Magnum, Eli Reed. Una fotografia que demostra que també amb pocs medis es pot obtenir grans resultats, que és precisament la filosofia del Strobist Less gear, more brain, better light.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.